USB-Sticks. Ik heb er MEGA veel. In allerlei kleuren, materialen en modellen. Maar géén een USB-Stick is zo uniek als een USB-Stick die je zelf hebt ontworpen. Hoe leuk is het om een eigen ontwerp te creëren? Je kunt er je eigen draai aan geven en het leukste van al, niemand anders heeft deze. Ik heb ook een eigen USB-Stick ontworpen; mijn eigen USB-Stick STER by Web*

Wie mij al langer volgt weet dat ik al één keer eerder een eigen USB-Stick heb ontworpen namelijk de USB-stick Cactus. Dit artikel schreef ik op 31 december 2016. Bijna een half jaar geleden. Inmiddels loopt het goed met deze USB-Stick en werd het tijd voor uitbreiding Mijn ‘eigen Ster’.

Als je een schets gemaakt hebt, dan begint het échte werk. Het ontwerpen! Het ontwerpen van een USB-Stick is wanneer je een leuk idee hebt ontzettend eenvoudig. De kleurstellingen zijn eindeloos. Mocht jij een zwarte of witte ondergrond mooier vinden dan kan dit ook. Wil je heel graag zelf een USB-Stick ontwerpen maar vind je het moeilijk om iets leuks te bedenken? Neem contact met mij op dan komen we er samen wel uit.

De mogelijkheid is er ook om het wat persoonlijker te maken door er een quote of je eigen naam op te zetten. Omdat mijn logo rood wit zwart is heb ik ook voor deze kleurcombinatie gekozen. Zijn deze kleuren niks voor jou? Geen probleem! Je kunt namelijk gewoon voor een kleur kiezen die jij mooi vindt.

Om de USB-Stick nog wat persoonlijker te maken heb ik er voor gekozen om de naam van WebSter te vermelden op de stick. Naast dat dit het nog wat persoonlijker maakt heb ik hier ook voor gekozen omdat het bij mij past, wil jij ook een échte Sterre, om iemand een geslaagd cadeau te geven of gewoon voor jezelf mail me dan.

USB-Stick Ster bij Web*

USB-Stick Ster bij Web*