Alle voorbereidingen zijn achter de rug. De plannen zijn uitgewerkt. Het is de hoogste tijd voor de introductie van het door mij bedachte en ontworpen product: mijn eigen cactus USB-stick! Trots en blij dat ik dit nu eindelijk met jullie kan delen! 2016 Kan voor mij niet meer stuk! Mijn eigen bedrijf én op de valreep van 2016, mijn eigen USB! Wie had dat gedacht aan het begin van het jaar!

Ik heb gekozen voor ‘een cactus in een potje’. Deze USB staat ook nog eens gezellig op je bureau, zelfs wanneer de cactus in je computer zit, staat het potje gezellig!
De cactus is er in twee uitvoeringen namelijk in 8GB en in 16GB. Wil jij deze cactus ook op je bureau? Mail me dan snel, want er staan er al een aantal gereserveerd.

Verder wens ik jullie een goed uiteinde en een super succesvol 2017!

De cactus is tevens te bestellen via BOL.COM en in 7 Europese landen via AMAZON en natuurlijk via de websites:
www.onderwijsgadgets.nl
www.usbstick4u.nl
www.ulticool.nl

cactus-1